Вороньківська сільська рада - офіційний сайт
Головна » 2020 » Грудень » 17 » ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС на заміщення вакантної посади спеціаліста із зв’язків засобів масової інформації відділу організаційної роботи
16:05
ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС на заміщення вакантної посади спеціаліста із зв’язків засобів масової інформації відділу організаційної роботи

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС

 Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради 17 грудня 2020 року оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста із зв’язків засобів масової інформації відділу організаційної роботи та кадрового забезпечення.

1. Вимоги до претендентів на заміщення вакантної посади спеціаліста із зв’язків засобів масової інформації відділу організаційної роботи та кадрового забезпечення:

 

1. Наявність громадянства України.

2. Вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста, магістра;

3. Стаж за фахом бажаний;

4. Досвід роботи в органах місцевого самоврядування або в державній службі бажаний.

5. Вільне володіння державною мовою.

    6. Знання Конституції України, знання Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», “Про місцеве самоврядування в Україні»;

7. Володіння комп’ютером на рівні користувача, вміння користуватись оргтехнікою, знання програм Microsoft Office (Word, Excel), навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет.

8. Підтримка цінностей служби в органах місцевого самоврядування, вміння працювати в команді, дисципліна і системність, ініціативність, уважність, наполегливість, відповідальність, самоорганізація та самостійність в роботі.

 2. Перелік необхідних документів на участь у конкурсі:

1. Заява про участь у конкурсі;

2. Заява про надання згоди кандидата на обробку його персональних даних;

3. Заповнена особова карта (форма П-2ДС);

4. Фотокартки розміром – 2 шт. (4 х 6 см);

5. Копія паспорта та ідентифікаційного номеру;

6. Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

7. Копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

8. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, подана  відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»;

9. Довідка про допуск до державної таємниці (у разі наявності);

10. Попередження про обмеження, пов’язані з прийняттям на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби.

Документи від бажаючих взяти участь в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації повідомлення на сайті Вороньківської сільської ради (по 18 січня 2021 року включно) до відділу організаційної роботи та кадрового забезпечення Виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, за адресою: Київська обл.., Бориспільський район, с. Вороньків, вул.. Паркова, 2.

 

Телефон для довідок (04595) 3-67-46.

Переглядів: 621 | Додав: anastasiya_mamaysur10 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0