Вороньківська сільська рада - офіційний сайт
Головна » Архів матеріалів

   Одного осіннього ранку вороньківська дітлашня помітила, що в сільському парку з'явилися нові поки що не зрозумілі для них предмети. Яскраві, в національних жовто-блакитних тонах притягували і манили їх до себе. Яке ж було здивування у дітей, що в їхньому селі з'явились сучасні, професійні, красиві силові тренажери. Тепер не потрібно їхати в велике місто, щоб дитина змогла все це спробувати і полюбити місце свого проживання. Поступово за дітьми потяглися до тренажерів  і дорослі. Сповна роздивившись і забезпечивши свою цікавість обережно починають випробовувати їх на міцність та захопившись разом з дітьми виконують спортивні піруети. Вже другий тиждень майданчик силових тренажерів є центром дитячої навали. Всі з цікавістю випробовують новий майданчик.
   "Чудовий спосіб дозвілля для підітків" - каже одна мама, котра привела свою дитину в парк на відпочинок.
   ... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: svmarch | Дата: 28.10.2016

   7 жовтня 2016 року в приміщенні будинку культури відбулися громадські слухання з питання затвердження генерального плану села Вороньків. Одночасно був проведений звіт сільського голови за останній рік роботи.
   Важливе питання для мешканців Воронькова - планування майбутнього вигляду населеного пункту не викликало ніякого інтересу у громади. Традиційно явка на збори такого плану була низькою. Як би там не було, але всі розробники, землевпорядники, працівники апарату сільсокї ради, депутатський корпус, представники громади були присутніми і обговорювали питання проектування генплану. Введення нових земель в територіальні межі села Вороньків важливе питання, адже необхідно передбачити багато важливих нюансів інфраструктури на багато років впреред. Де буде сільськогосподарська територія а де буде промислова зона, де будуть комунікації, де будуть об'єкти культури, освіти, медицини. Ці закладені норми ляжуть в генеральний пла ... Читати далі »

Переглядів: 1767 | Додав: svmarch | Дата: 05.10.2016

   З вересня 2016 року для громади сіл Вороньків та Жереб'ятин виходить місцеве видання - газета "На березі Ікви". Пропонуємо для перегляду електронний випуск газети.

Газета "На березі Ікви" №1(1) від 23 вересня 2016 року (1,2 Mb)

Для перегляду потрібна програма Adobe Acrobat Reader

Переглядів: 908 | Додав: svmarch | Дата: 05.10.2016

   1 жовтня 2016 року природа подарувала жителям бориспільщини справжнє бабине літо. Саме цього дня відзначали день села жителі сіл Вороньків та Жереб’ятин. Громада сіл неквапливо зібралась біля сільського будинку культури. Для наймолодших учасників дійства сільською радою було передбачено і організовано масу цікавих заходів. Це великі надувні гірки, солодка вата та багато конкурсів. Було чим зайнятись і молоді, адже сільський спортивний клуб організував багато конкурсів з силових єдиноборств. Ну і не можна не згадати про радість малечі від куштування солодкої вати. Підведення року праці громада проводила в будинку культури. Святковий концерт з нагородженням за сумлінну працю представників громади організований секретарем ради Тетяною Рожденською  та директором будинку культури Олександром Ісаєм проведений на високому рівні. Чарівні ... Читати далі »

Переглядів: 1351 | Додав: svmarch | Дата: 04.10.2016


Шановні жителі сіл Вороньків і Жереб’ятин!


   23 вересня святкуємо День наших сіл. З великою повагою до кожного з Вас звертаюся в цей святковий день. Низький уклін і велика шана Вам за самовіддану працю, за любов до рідної землі, за посильний внесок у розвиток сіл. День села – це свято, яке єднає нас усіх, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часткою історії нашої держави. А її, як відомо, творять люди. Бережімо ж славні звичаї та традиції, примножуймо здобутки кожного села на радість дітям та внукам нашим, бо село – невичерпна криниця нашого родоводу.
&n ... Читати далі »

Переглядів: 9855 | Додав: svmarch | Дата: 01.10.2016

                        РЕЗУЛЬТАТИ  ВІДКРИТОГО ПОІМЕННОГО  ГОЛОСУВАННЯ 

ЗАСІДАННЯ  ТРИНАДЦЯТОЇ   ЧЕРГОВОЇ  СЕСІЇ  ВОРОНЬКІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ                  

                            БОРИСПІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ  КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

                                                        VІІ&nb ... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: anastasiya_mamaysur10 | Дата: 29.09.2016

    10 вересня 2016 року, відповідно до Указу Президента України № 340/94 від 29.06.1994 року святкується День фізичної культури і спорту України.
   На відзначення цієї події в Бориспільському районі стало традицією проводити фінал районної Спартакіади серед команд сільських рад. За підтримки Бориспільської РДА та Бориспільської районної ради відділ молоді та спорту підводить підсумки роботи за рік, нагороджуються грамотами та подяками кращі сільські ради, що досягли успіхів у розвитоку фізичної культури і спорту, запровадження здорового способу життя серед різних верств населення, розбудову спортивної інфраструктури, проведення на високому організаційному рівні фізкультурно-оздоровчих і спортивно-масових заходів та за високі досягнення спортсменів у всеукраїнських, обласних і районних змаганнях, а також спортсменів, тренерів, фахівців та активістів фізкультурно-спортивного руху Бориспільщини.
   На стадіо ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: svmarch | Дата: 11.09.2016

                        РЕЗУЛЬТАТИ  ВІДКРИТОГО ПОІМЕННОГО  ГОЛОСУВАННЯ 

ЗАСІДАННЯ  ДВАНАДЦЯТОЇ   ЧЕРГОВОЇ  СЕСІЇ  ВОРОНЬКІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ                  

                            БОРИСПІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ  КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

                                                        VІІ&nb ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: anastasiya_mamaysur10 | Дата: 02.09.2016

Вороньківська сільська рада повідомляє, що 2 вересня 2016 року о 14.00 годині відбудеться засідання дванадцятої чергової сесії Вороньківської сільської ради.

Порядок денний засідання сесії:

1. Про виділення коштів сільської ради.

2. Земельні питання.

Переглядів: 402 | Додав: anastasiya_mamaysur10 | Дата: 26.08.2016

                        РЕЗУЛЬТАТИ  ВІДКРИТОГО ПОІМЕННОГО  ГОЛОСУВАННЯ 

ЗАСІДАННЯ  ОДИНАДЦЯТОЇ   ЧЕРГОВОЇ  СЕСІЇ  ВОРОНЬКІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ                  

                            БОРИСПІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ  КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

                                                        V ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: anastasiya_mamaysur10 | Дата: 29.07.2016

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 »